9 de juliol de 2020

Arrenca la 33 ena edició del Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre amb cançons tradicionals Eslovaques

El Cor eslocav , ” Nostro Canto ha interpretat cançons tradicionals del seu païs. .

La 33 ena edició de Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre , ja ha començat i ho ha fet amb el concert a càrrec del cor ” nostro Canto Canto de Presov .

Aquest cor Universitari mixta ha interpretat una quinzena de cançons la majoria del seu país , dues cançons de Norbert Bodman ( Ad sidera i Multa non quia ), aquesta última tracta de que quant no tenim coratge per moltes coses encara que siguin difícils, una cançó sacra ” intervestivulum ” , Prado Verde . Juz Sie Zmerzcha que és una pregaria coneguda a Polònia en la que es canta abans d’anar a dormir . ” Pater Meus ” cançó religiosa en la que es demana al pare que deixi les mans a la seva anima , Una cançó israeliana que ja es va cantar al festival quant va venir una coral d’aquest país ” Shalom khaverim ” , una cançó d’ amor en la que es canta quant presenten la núvia al pare ” Zachucali Chladne Vetry ” entre altres .

Fotos Pere Sànchez

El concert ha durat prop de la hora amb un descans de quinze minuts , i amb un quart d’entrada d’assistents que han gaudit d’un concert , una mica fluix , amb manca de ritme .

És dona la circumstància que la directora de la Capella de Música Burés Lucka Bérešová, és va estrenar a la direcció duna coral per primera vegada en la seva vida , aquesta coral eslovaca, , la mateixa directora en ha explicat que li ha fet molta il•lusió que la que va ser la seva primera coral durant cinc anys , haguí actuat precisament a Castellbell i el Vilar i que ara ha tancat el cercle viciós .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: