Els Bastoners de Castellbell i el Vilar mostren la cultura del nostre poble a les corals participants del Festival de cant Coral

La coral Eslovaca i la filipina junts al Burés poc abans del dinar .
Quant queden poques hores per finalitzar la 33ena edició del Festival de Cant coral Catalunya Centre a Castellbell i el Vilar , aquest dissabte al migdia , hi ha hagut , la tradicional recepció de totes les corals per part de l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar , que ha tingut lloc a la Plaça Lluís Companys .

L’acte ha començat amb uns breus parlaments del President de la Capella de Música Burés el Sr Miquel Palau . de l’alcaldessa Montserrat Badia i de la Delegada de la Federació d’entitats Corals .

El president de la Capella ha començat a agrair a tots , col•laboradors, col•laboradors i la presencia dels cantaires de les tres corals participants i ha remarcat que són dies de trobada entre nosaltres i compartir dies intensos de música i de convivència , ” la Capella de Música Burés ” aposta per la continuïtat i la superació en l’organització d’aquest festival amb la participació de tots , de les institucions i de la gent del poble ¨, ha acabat el discurs acomiadant dels cantaires de les corals visitants del certamen , a les llengües de cada país .

L’alcaldessa Montserrat Badia , ha elogiat la tasca feta per la capella aquest dies i que són unes jornades de convivència i de intercanvis de cultures que a traves de la musica mou el teixit cultural . Seguidament l´Ajuntament ha fet entrega d’un record a les corals per la seva estada aquest dies al nostre municipi. Els membres de la coral Filipina , els hi ha entregat un petit detall .

Seguidament la Delegada de la Federació d’entitats Corals ha dit entre altres coses que espera que les corals s’hagin sentit com a casa aquest dies i que s’enduguin un bon rècords d’aquest festival .


Els Bastoners actuant a la Plaça Lluís Companys .

Finalment han actuat els Bastoners de Castellbell i el Vilar , que ha ofert alguns balls als cantaires , i l’actuació dels grallers que ha tocat alguna peça del seu repertori , seguit d’un dinar de germanor a la sala annexa de la´esglèsia del Burés .

moment del dinar de germanor de les corals participants Fotos Pere Sànchez

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada