Una lectora del Castellvilarenc és queixa de unes deixalles de uralita a la porta de les escoles de Castellbell i el Vilar

Una lectora de Castellvilarenc ens ha enviat un correu en la que diu que hi està d’acord amb l’article sobre la deixalleria que cal més consciencia social , malgrat que apareix una foto d’un moble , per aquesta lectora s’ha trobat amb un fet similar però més greu per la salut de les persones .

Aquesta lectora que fins i tot ens ha enviat una fotografia, que com poden veure . es tracta d’un dipòsit trencat fabricat en uralita , que està prohibit tant el seu ús com amb la seva fabricació ja que la uralita pot provocar càncer . i diu que hi ha una normativa molt especial en quant a la retirada d’aquest tipus de material .

La lectora es mostra molt preocupada i alhora indignada pel fet de trobar-se amb aquesta situació davant d’uns centres escolars on cada dia hi passen molts nens amb el conseqüent risc per la salut .i troba irònic que s’hagi deixat molt a prop d’una deixalleria .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada