La Bauma de Castellbell i el Vilar de festa

El Barri de la Bauma de Castellbell i el Vilar , va viure aquest dissabte 22 de setembre . la tradicional festa major de la barriada amb diversos actes que és van desenvolupar al llarg de la tarda nit a la plaça de l’església Sagrada Família de la barriada .

A les sis de la tarda es donava tret de sortida , amb els jocs infantils , seguit d’un contacontes al centre cívic , un petit concert de Jazz a càrrec del Castellvilarenc Tori Torrent i finalment el prego que donava pas al sopar de germanor que va anar a càrrec del nou dinamitzador juvenil i baumenc en Jordi Beneitez .

L’acte va acabar amb un ball amb musica enllaunada .Tradicionalment la festa de la Bauma se celebrava a primers de juny o principis de juliol , però per canvi de junta i manca de temps s’ha volgut fer en aquesta època i que tot i ser el primer dia de la tardor, va tancar les festes d’estiu a Castellbell i el Vilar.

Val a dir que en el transcurs del sopar es va uns sorteijos de lots de productes cedits per establiments comercials de la Bauma, al acte va comptar amb l´assistencia del regidor de Cultura Ferran Valdes.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada