El ple de l´Ajuntament de Castellbell tomba la moció conjunta de ERC i CiU ” Penjala i despenja-la fins a la independència”

L´Ajuntament de Castellbell i el Vilar no penjarà l’estelada a la seva façana , desprès de tombar una moció presentada per ERC i CIU , la moció Penja i despenja-la fins a la independència .

Amb tres vots a favor els dos regidors de Convergència i el de Esquerra, les abstencions de dos regidors socialistes i el de Grup Independent i els 5 en contra de Regidors del PSC .

Ha estat un dels 11 punts que han debatut de l’ordre del dia , Agustí Navalles ha dit que l´Ajuntament te una gran responsabilitat si vota a favor ja que pot encendre l’odi entre veïns del poble .

Albert Mulero ha dit que es trobem en un marc històric i que cal aprofitar ,mentre que l’alcaldessa ha dit que per penjar una bandera , només hi ha la del poble i que cal explicar molt bé als ciutadans els significat de l’estelada .

El Ple ha durat unes 4 hores i ha aprovat la majoria de punts del ordre del dia els precs i preguntes ha estat molt llarg .

One Reply to “El ple de l´Ajuntament de Castellbell tomba la moció conjunta de ERC i CiU ” Penjala i despenja-la fins a la independència””

  1. La moció que s’ha presentat al Ple era per adherir-se a la Campanya “Penja-la i no la despengis fins la Independència”
    Efectivament no ha estat aprovada, però creiem que s’ha produit un debat molt enriquidor entre els representants dels diferents grups. Des de la diferència, cadascú ha defensat els seus punts de vista. Ningú ha dubtat que estem vivint un moment que pot esdevenir històric i hem parlat del dret a decidir, del dret a l’autodeterminació dels pobles i de la possibilitat d’esdevenir un estat propi. Sempre amb la mirada posada al poble, a la seva gent, a la societat, que està viva i canviant. Al Ple, finalment s’ha decidit que no s’acceptava la moció, de moment. Nosaltres creiem que cal tibar sense trencar, i que cal que tothom faci el seu procés de reflexió. Venim d’una història de silencis i ja és hora de mirar amunt i de recuperar l’autoestima.

    No votes yet.
    Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.