14 de juliol de 2020

Aquest divendres debat sobre” El futur de Catalunya i la Viablitat com a estat ” a Castellbell i el Vilar

El proper divendres a 2/4 8 del vespre , a la sala polivalent del centre Cultural ” Joan Masats ” de Castellbell i el Vilar , se celebrarà un debat amb el tema ” El Futur de Catalunya, la viabilitat com a estat ” acte que organitzen tres de les quatre forces politiques representades a l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar com són el PSC , CIU i ERC .

Al debat hi assistiran els Srs : Joan Canongia Secretari Nacional del PSC i ex diputat al Congrés , Doinís Guiteras Alcalde de Moià i Candidat al parlament de Catalunya per ERC i el Convergent també Candidat al Parlament i actual President del Asignia Manresa Josep Vives .

El debat el moderarà el Periodista de Regió 7 David Bricolle

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: