Sant Vicenç de Castellet inaugurarà aquest diumenge un nou cami l-C61 ” El camí dels maquís ”

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, al Bages, estrenen un nou itinerari: “A Sant Jaume de Vallhonesta pel camí dels maquis”, SL-C61. La sortida inaugural es farà aquest diumenge, 2 de desembre, amb trobada a les 8 del matí a la plaça de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.L’acte d’inauguració oficial tindrà lloc a partir de les 11.00h a Sant Jaume de Vallhonesta.

Aquest nou recorregut de senyalització rural, que s’estrena en el marc de la Setmana del medi Ambient, ha estat possible gràcies a un conveni signat pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet. L’itinerari, de temàtica històrica i paisatgística, ens apropa a la història de l’antic hostal de Sant Jaume de Vallhonesta vinculat al camí ral de Coll de Daví.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada