9 de juliol de 2020

Els Bastoners de Castellbell i el Vilar celebren el seu nadal

L´Agrupació de Bastoners de Castellbell i el Vilar ha celebrat aquests dissabte a la tarda , la tradicional torronada bastonera en la que hi han aplegat els mes menuts de l’associació acompanyats dels seus pares i familiars .

La festa ha començat amb un pica pica per els assistents , seguit d’un tió bastoner en el qual la canalla ha participat activament i s’ho ha passat molt bé, Els Bastoners participaran el els actes del proper cap de setmana , més concretament al Zitzipark on com cada any organitzen el ” Tió Bastoner ” .
Fotos : Pere Sànchez

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Equip de Producció de Noticies

Més que un diari per a Castellbell i el Vilar

View all posts by Equip de Producció de Noticies →

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: