El Patge Reial visita les instalacions de l´ABP Bages dels Mossos d´escuadra on han entregat joguines i aliments per als més necesitats

Foto ; Mossos

Els Mossos d´Escuadra de la comissaria ABB Bages , han celebrat una diada molt especial a la vispera de la vigília de la visita de SS MM els reis d’orient arreu de la comarca .Els actes s’han iniciat amb una mostra de vehicles policials als assistents a l’acte , seguidament han arribat el Patge reial acompanyat del seu emissari a la comissaria , on han rebut les cartes dels nens i nenes dels assistents , molt especialment la Monja Bagenca Sor Lucia Caram com a membre de la fundació Rosa Oriol , tambe Creu Roja i Càrites que els hi han entregat aliments i joguines als més necessitats .

Finalment s’ha fet una valoració de les quartes jornades solidaries de ABP Bages en el que es van recaptar uns 300 Euros destinats a la Marató de TV3 . més 200 kl de menjar i unes 300 joguines .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada