Troben el cos sense vida del home que buscaben a Manresa i rodalies

Els Bombers de la Generalitat han localitzat, al voltant de les 17.44 hores, el cos sense vida de Valentí Comas Quintana de 77 anys a qui es buscava des del diumenge . Ha estat localitzat entre Sant Vicenç de Castellet i el Pont de Vilomara, al costat de la carretera BV-1229, entre els punts quilomètrics 3 i 4. El cos dels Mossos d’Esquadra va ser qui va alertar els Bombers de la recerca ahir dilluns, poc després de les 11.30 hores.

En la recerca hi han treballat diverses dotacions a més del Grup Caní de Recerca dels Bombers de la Generalitat, patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra que han mobilitzat també l’helicòpter, efectius de les policies locals de la zona, a més de voluntaris de Protecció Civil, d’Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), i familiars.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada