Monistrol de Montserrat comença a viure els actes del Bo-Bo

Amb la cercavila per tal de recollir els administradors , encetava de veritat el gruix dels actes que tenen lloc aquest diumenge amb motiu de la Festa Major de Monistrol de Montserrat amb motiu d Sant Sebastià .

A la cercavila a part dels administradors els hi acompanyaven la cobla ciutat de Berga que han desfilat pels principals carrers de la vila monistrolenca , a les 11 s´ha fet l´ofici religiós a la església de Sant Pere .


Fotos : Laura Novo

Els actes que es continuaran fent i que us anirem ampliant al llarg del dia , cal esmentar que l´as Audiovisual estrena corresponsalia a Monistrol .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada