La Diputació de Barcelona construirà passos elevats a Castellbell i el Vilar per reduir-ne la velocitat

Aquest dijous al matí l´ajuntament de Castellbell i el Vilar , va rebre la visita del Diputat Josep Llobet de la Diputació de Barcelona, amb el que s’ha tractat temes de millora de la mobilitat urbana, i millora de les tarvesseres. En concret, s’han estat estudiant la possibilitat de fer passos de vianants elevats; última fase de al travessera urbana Bauma-Borràs; i la intersecció entre Avda. Catalunya i carrer Sant Jeroni.

Exemple d´un pas elevat asfaltic com els que és construiràn a Castellbell i el Vilar

De moment s’iniciarà durant aquest any un pas de vianants elevat amb material asfàltic, a l’alçada del PK 12+760, davant de l’escola pública Jaume Balmes. El cost de l’obra que es realitzarà ascendeix a 11.200.-€ i anirà a càrrec de la Diputació de Barcelona

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada