2 de juliol de 2020

Dues persones ferides lleus en un xoc frontal al carrer sant geroni a Castellbell i el Vilar


Estat d´un dels dos vehicles sinitrats en aquest xoc frontal al moment que la grua l´enretirava .

Als voltants de les 7 de la tarda , s´ha produït un accident de trànsit a l´alçada num 1 del carrer Sant Geroni de Castellbell i el Vilar ens que s´han vist implicats uns cinc vehicles . Els fets han passat quant un vehicle conduit per un veí de Sant Vicenç de Castellet , es disposava a aparcar a aquest indret on hi ha una residencia geriàtrica , un vehicle procedent de la Bauma ha topat de manera frontal contra el vehicle del santvicentí i de rebot aquest cotxe a anat a parar contra tres cotxes que estaven estacionats a la zona .
En conseqüència de l´accident l´ocupant i l´acompanyant del vehicle santvicentí han resultat ferits de caràcter lleu , segons ens ha informat els mossos d´esquadra .

A lloc de l´accident s´ha desplaçat vehicles dels mossos , una ambulància del SEM i una grua que ha retirat el vehicle sinistrat . És dona la circumstància que el lloc dels fets es troba en un canvi de rasant molt perillós que impedeix la visibilitat dels vehicles tant dels que pugen com pels qui baixen .

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: