FUtbol : El Femení de Castellbell fa un torneig solidari per al banc dels aliments de l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar

Aquest diumenge 7 d’Abril s´ha celebrat al Camp Municipal de Futbol de Castellbell i el Vilar , el segon torneig solidari de futbol femení , que organitza la As de futbol Femení de Castellbell i el Vilar .
Cada persona que entrava al camp per assistir-hi , havien de portar almenys un litre de llet , en brics , que seran donats al banc d´aliments de l´ajuntament de Castellbell i el Vilar per a aquelles persones més necessitades , cal destacar que al poble hi ha un 22% de persones amb aquesta situació .


L´acte festiu i futbolístic ha consistit amb una demostració de Capoeira que ha anat a càrrec de la Guine Sabine que ja fa classes cada dissabte al migdia al Ccivic de la Bauma , seguidament una demostració de la dansa del ventre i finalment s´ha fet el triangular amb la participació dels equips Castellbell i el Vilar , sant Antoni de Vilamajor i pont de Vilomara i Rocafort .

Els resultats han estat els següents

Castellbell-Vilamajor 1-5
Pont de V. – Vilamajor 1-2
Castellbell – Pont de V. 0-0(3-2)

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada