Dues persones greus i una de lleu en bolcar un vehicle a la c-55 a Castellbell i el Vilar .

Foto : arxiu equip de producció de noticies As Audiuvisual.

Dues persones haurien quedat ferides de caràcter greu i una de lleu en accident de trànsit passades les quatre de la tarda al punt quilomètric 19 a la c-55 al terme de Castellbell i el Vilar .L´accident s´hauria produït en bolcar un vehicle amb els tres ocupants a dins i que un cop arribats els serveis d´emergències els han atesos , les dues persones ferides greus han estat traslladades a un hospital de Sabadell una d´elles en helicòpter medicalitzat , la persona que ha resultat lleu l´han traslladat en una ambulància del SEM a l´Hospital General de Manresa , La carretera ha estat tallada fins a 2/4 de sis de la tarda hora en que s´ha restablert el transit .
Al lloc de l´Accident s´han traslladat 3 vehicles dels bombers , dues ambulàncies del SEM i l´esmentat helicòpter .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada