El proper dijous 2 de maig a les 7 de la tarda es durà a terme la Xerrada : Com viuen la sexualitat i l’afectivitat els teus fills i filles?,

El proper dijous 2 de maig a les 7 de la tarda a la sala de Plens de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar es farà una xerrada sobre sexualitat i afectivitat a l’adolescència, adreçada a pares i mares.
Aquesta xerrada , que anirà a càrrec de la Francina Costa Guillén, tècnica de SIDA STUDI, entitat especialitzada en educació sexual per a joves. La xerrada tindrà com a objectiu compartir aquest treballa realitzat a les aules, a partir d’una dinàmica participativa i de debat, per reflexionar amb les famílies d’adolescents sobre les noves emocions, sensacions i desitjos que es viuen en un moment tan important, i conèixer els canvis en les relacions, els conflictes que se’n poden derivar, així com també, els nous llaços afectius, les primeres trobades amb el sexe entre adolescents i el seu procés de transformació. El paper dels pares i les mares és molt important per a poder acompanyar als i les joves, d’una forma normalitzada i saludable dins del marc familiar, en tot aquest procés de canvis i noves vivències.
Aquesta xerrada rep el suport de l’àrea de Salut pública de la Diputació de Barcelona.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada