Programa de formació a mida a Castellbell i el Vilar

Conveni entre l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar la Diputació de Barcelona i l´empresa P:D Bermos .
Els curs ha durat 176 hores hi han participat , 16 dones de les quals 14 d´aquestes l´han superat , 4 ja estan contractades , i al mateix temps s´ha fet una bossa de treball per a noves incorporacions i/o suplències .

Per altra banda en breu l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar , signarà un nou conveni amb l´empresa Forminsa i Salesians de Terrassa per un nou curs formatiu, aquest serà per cursar un grau i mig de FP dual un nou nivell educatiu que conviurà formació i treball , els requisits , es haver superat l´ESO ( o equivalent ) i no estar en actiu ( en atur ) .
Fotos Pere Sànchez

Tots aquests cursos són fruit de les propostes i projectes de l´Ajuntament per facilitar l´incorporació al mercat laboral i donar oportunitats a les persones que és troben en situació de des-ocupació laboral .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada