Futbol : El CE Castellbell fa un homenatge póstum a Luis Molina

Aquest diumenge al matí es va celebrar a la zona esportiva municipal de Castellbell i el Vilar , l´homenatge pòstum a qui va ser membre i col•laborador del C.E Castellbell durant molts anys en Luis Molina .
La festa va consistir en un quadrangular amistós entre els equips locals Veterans Castellbell, Juvenils Castellbell i el primer equip del CE Castellbell , hi va haver un minut de silenci en l´inici del partit Veterans – primer equip , tots els jugador i l’àrbitre es van situar sobre el diàmetre central .


A la 1 del migdia hi va haver a la pista poliesportiva un dinar de germanor , i seguidament es va jugar el 3i 4art lloc i la final , donant per acabada la jornada festiva .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada