5 de juny de 2020

Jornada solidaria a la vall de Montserrat

El 12 de maig de 2013 es va dur a terme a la Vall de Montserrat una “Jornada Solidària”, consistent en un esmorzar, l’objectiu del qual era recaptar diners per comprar aliments bàsics per al Banc d’Aliments de Castellbell i el Vilar. El resultat de la Jornada ha estat força satisfactori , ja que s’han adquirit 360 litres de llet, d’entre els quals, 60 han sigut cedits per l’empresa Bon preu de Sant Vicenç de Castellet ; 50 Kg de sucre; 12Kg de cacau i d’altres aliments bàsics com macarrons, arròs i llegums.

Foto : As Parcelistes Vall de Montserrat .

Des de l’Associació de parcel·listes de la Vall de Montserrat, promotora de l’esdeveniment, agraïm a tots els veïns de la Vall de Montserrat i a les entitats col·laboradores – Forn Margarida , la Magdalena del Chaparral, Metal·listeria Bages i Bon preu- la seva col·laboració.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

One thought on “Jornada solidaria a la vall de Montserrat

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: