01/06/2020

Les pluges de les darreres setmanes deixen un bon cabdal al riu llobregat

PHOTO_20130522_154252

Les pluges d´aquestes darreres setmanes , han deixat una imatge al nostre riu Llobregat , mes pròpia de tardor que de primavera , amb un cabdal que de moment no supera el llindar de perill , però es el reflex de la intensitat de les precipitacions allà on han caigut .
Els models meteorològics com la NOAA ( El Servei meteoròlogic americà ) , de moment estan encertant , al febrer ja van anunciar que la primavera seria plujosa i fresca , ara ja ha sortit els models de l´estiu i sembla que la tendència serà la mateixa , un fet que cal remuntar fins el 1992 , per trobar a una situació com aquesta .
PHOTO_20130522_154415

No votes yet.
Please wait...

Equip de Producció de Noticies

Més que un diari per a Castellbell i el Vilar

View all posts by Equip de Producció de Noticies →

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: