Alumnes de Capoeira de Castellbell i el Vilar reben el Batizado

Castellbell i el Vilar , ha viscut aquest dissabte el migdia una roda de Capoeira , organitzada per Quilombo Capoeira de Barcelona , en la que hi ha participat alguns dels alumnes del taller que és fa al nostre poble cada dissabte al migdia al Cntre Civíc de la Bauma .

L´acte es va iniciar amb uns exercicis de escalfament, seguidament va començar la roda a la plaça Lluí Companys del Burés , davant de l´atenta mirada d´alguns veïns del barri, els mestres amb els seus instruments i cançons van amenitzar una bona matinal .

A la tarda és van desplaçar fins a Sant Vicenç de Castellet , on amb motiu de la fira del Vapor es va fer una exhibició d´aquest ball originari de l´africa , el diumenge al matí s´ha fet el ” Batizado ” per als nous membres de ” Quilombo ” . un dinar de germanor ha tancat la festa .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada