Les obres a la C-55 gairebé acabades

Durant tota aquesta setmana , s´ha dut a terme a la carretera C-55 a terme municipal de Castellbell i el Vilar , les obres de millora d´aquesta via , on es un dels punts negres en quant a l´accidentalitat .
Tot i que es una millora , els resultats es veuran depenent de diversos factors un d´ells el de la sinistralitat , si és redueix o be va en augment . Les obres que s´han fet al llarg d´aquest dies i durant la matinada , tot i que també hi ha hagut dies que s´ha treballat algunes hores del matí , ha consistit en un nou aglomerat anti-lliscant , s´ha pintat unes bandes rugoses , deixant un carril per banda per els vehicles i un carril central que en aquest moments hi ha uns cons i se suposa que serà una zona zabrejada que diferència d´un carril a l´altre , els dos accessos tant per anar cap al nostre poble com sortint cap a Manresa , s´ha reduït , igual manera als dos accessos a l´Autopista en ambdós sentits .
A Sant Pau a Manresa , ja fa mesos que hi treballen , encarà hi ha línies pintades de color groc i sembla que encara va per dies.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada