Vehicles d´emergència de Castellbell i el Vilar participen a la tercera edició de la caravana de la solidaritat IPA -Bages

Ahir diumenge, i per tercer any consecutiu, la delegació al Bages de la I.P.A. (International Police Association) va celebrar la caravana solidaria.En total, entre cotxes, motos, camions, 4×4 i furgons, de tots els cossos i forces de seguretat i emergències del Bages (Creu Roja, SEM, Policia Nacional, Mossos, Bombers, Protecció Civil, Agents Rurals, Policies Locals, ADF i Guardia Civil), 50 vehicles en varen prendre part.

Tota la caravana, en comitiva, va sortir de Santpedor a les 9 del mati, amb arribada a Montserrat.En el Monestir es van dur a terme tota mena d’activitats: demostracions de rescats, recerques, primers auxilis, gossos ensinistrats antidroga, d’explosius i de desapareguts, robots del Tedax, etc. Amb una gran afluència de públic que quedava molt sorprès al veure tants vehicles junts d’emergències aparcats a la plaça i un munt d’activitats paral•leles.

El Pare Abat de Montserrat va rebre a tots els representants, beneïnt els vehicles i seguint de ben a prop les activitats fetes a les carpes, aixi com les demostracions canines.Enguany, tots els diners recollits, van anar a parar a Creu Roja, per ajudar-la a tirar endavant diferents projectes socials d’aquesta ONG.

L’ ADF i Protecció Civil de Castellbell i el Vilar hi van participar, amb els vehicles i uns quants voluntaris.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada