Castellbell i el Vilar un poble més cívic

comunicats 001

El parc de Vehicles creix cada cop més , així com el nombre de vehicles procedents de fora , Això comporta per la nostra part un esforç continuat perquè les petites accions i modificant alguns hàbits , puguem millorar la convivència , la seguretat i el nostre benestar en el dia a dia .
L´Ajuntament de Castellbell i el Vilar vol aconseguir el major grau de benestar dels ciutadans de tots per assolir aquest objectiu , Donant prioritat a l´acció preventiva i evitar imposar sancions.

Per aquest motiu demanem el vostre ajut i no volem i us volem oferir algunes recomanacions per tal que el nostre comportament quotidià sigui un acte de responsabilitat i de civisme que ajudi a millorar la convivència .
Regidoria de Governació Escut Castellbell i el VilarAjuntament de Castellbell i el Vilar .

comunicats 002

CIRCULAR AMB EL COTXE : respecteu els senyals ÉS LA SEGURETAT DE TOTS

Els nens de menys de 12 anys han d’asseure als seients de darerra – Hem de cordar el cinturó de seguretat tant al davant com al darrera SEMPRE! – Evitarem parlar per telèfon i qualsevol acció que ens puguí distreure

VIANANTS Siguem prudents ÉS LA NOSTRA SEGURETAT
– la vorera és el lloc per on han de circular els vianants. – En llocs estrets hem de cedir el pas a la gent gran. -Per creuar carrers , utilitzarem els passos a vianants – creuarem sempre en línia recta , mai en diagonal i sense córrer .

CIRCULAR AMB EL CICLOMOTOR Siguem conscients EL CASC ES LA NOSTRA PROTECCIÓ

– Cal portar el casc ben cordat. – Al circular cal fer atenció especial als infants i a la gent gran . – Evitarem que el nivel sonor del ciclomotor molestí a la resta de la gent. – No farem ziga -zagues entre els vehicles, és molt perillós.

CIRCULAR AMB BICICLETA Siguem prudents FORMEM PART DE LA CIRCULACIÓ
cal portar el casc ben cordat. – No farem ziga-zagues entre els vehicles és molt perillós. circularem sempre pel Carril -Bici o a la calçada en el sentit de la circulació .

EVITEM LES SANCIONS NO COMETEM INFRACCIONS
COL.LABOREM AMB LA SEGURETAT VIAL

L´ESTACIONAMENT EL FAREM SEMPRE EN LLOC PERMÉS : Mai aparcarem en doble fila , ni ocuparem el carril de circulació , així evitarem molestar a altres persones i embussos al carrer.
NO PUJAREM EL COTXE SOBRE LA VORERA . La vorera és per als vianants , no per als vehicles .
NO APARCAREM A LES CANTONADES : Així evitarem de treure visibilitat als cotxes que circulen per la via
NO APARCAREM EN ZONES PROHIBIDES : Recordeu de mirar el color de les voreres , potser no es pot estacionar.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada