Castellbell i el Vilar enceta una campanya sobre seguretat vial .

Escut Castellbell i el Vilar

Fins al 1 de Juliol la campanya serà merament informativa , a partir de llavors és començarà a sancionar .

Des de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, s’ha engegat una campanya informativa de seguretat vial. Aquesta iniciativa sorgeix degut a la quantitat de vehicles que estacionen malament al nostre municipi, per això és tant important la vostra col•laboració.

S’han realitzat uns tríptics on hi ha els consells bàsics per tal de poder conviure correctament vehicles amb vianants, ja que el parc de vehicles creix cada cop més, així com el nombre de vehicles procedents de fora. Això comporta per la nostra part un esforç continuat perquè les petites accions i la modificació d’alguns hàbits puguin millorar la convivència, la seguretat i el nostre benestar en el dia a dia.

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar vol aconseguir el major grau de benestar dels ciutadans, de tots per assolir aquest objectiu, donant prioritat a l’acció preventiva i evitar imposar sancions.

La campanya informativa durarà fins el dia 1 de juliol. Serà llavors quan es començarà a sancionar segons l’Ordenança municipal de circulació.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada