Kstellbell jove ja te a punt les activitats per arranjar el camp de futbol de la Bauma

Durant el matí del dijous 20 de Juny , una màquina és va encarregar de treure “la feina grossa” al camp de futbol de la Bauma i aplanar-lo. avui la brigada municipal hi seguirà treballant…El diumenge al matí doncs, de 9:00 a 14:00h ens tocarà als veïns del poble que puguem acabar de rematar la feina. Caldrà fer “3 brigadetes” importants; la de jardineria (porteu totes les eines que puguem necessitar siusplau…), la de pintura de parets i zona “d’skate”, i una tercera de logística i preparació d’esmorzar i materials. Què genteta…som-hi que val la pena!!

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada