La Flama del Canigó arriba a Castellbell i el Vilar amb ambient festiu

SONY DSC Foto Laura Novo.

A les sis hores d´aquesta tarda ha fet acte de presencia , a Castellbell i el Vilar , el pas de la tradicional flama del Canigó, davant d´una gran expectació d’un centenar de persones amb estelades i acompanyats dels grallers de la colla Gegantera i grallera.
Un cop arribada la flama, el voluntari ha encés el fanalet i els ha entregat a els amics del Burés del manifest de la flama d’engany que es llegirà aquesta nit,Seguidament han prosseguit el recorregut de la flama cap a esparreguera , mentre que els amics del Burés han preparat un berenar amb un bon ambient festiu.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada