Emociónant concert del concert de la llibertat

Alguns veïns de Castellbell i el Vilar van viure el moment històric al Camp Nou , A Monistrol es va posar una pantalla gegant per veure l´emocionant concert que va durar fins a sis hores .

Concert Per la llibertat

Aquest dissabte a la tarda –vespre un grupet de Castellvilarencs , van assistir al concert per la llibertat que va organitzar Òmnium Cultural i Assemblea Nacional de Catalunya ( ANC ) que és va fer a l´Estadi Camp Nou i que va aplegar unes 90.000 persones .
El concert llarg intens i molt emotiu , va durar sis hores i 15 minuts , en la que van desfilar a part de cantants coneguts cares famoses que van recitar poemes de la nostra terra , el moment culminant va ser abans de començar la segona part , quant Muriel Casals va llegir un manifest i tot seguit es va desplegar un mosaic a les graderies del estadi a més es va aixecar un castell de 9 que encara va posar molta més emoció al públic .
La segona part , dedicada exclusivament a cançons de lluís llac h que ja havia fet un concert en aquest mateix recinte el 1985 i la majora de cançons que es van interpretar aquests dissabte a la nit varen ser cantades en aquella ocasió , la diferencia que la d´ahir es van fer de moltes versions posant èmfasi a un concert totalment cultural en un estadi ple d´estelades i de crits en favor de la independència de Catalunya .
Entre els cantants hi havia del Bages , la surienca Beth, gossos o els germans Camp .
A Monistrol de Montserrat els monistrolencs van veure el concert a través d´una pantalla gegant i van poder aguantar tota la seva emoció fins passades les dues de la matinada.
No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada