La colla Gegantera i grallera fa un homenatge pels seus 65 anys a Mercé Ibañez

La Colla Gegantera i Grallera de Castellbell i el Vilar , hem celebrat un aniversari molt especial aquest diumenge , primer de tot hem fet un dinar de germanor al pati de l´antigues escoles del burés , una bona cargolada i amb bona companyonia .
Mentre es preparava taules i el dinar , s´ha fet algunes reparacions del nostre geganto Jaume per tal de tenir-lo en bones condicions de cara a la sortida del proper cap de setmana al barri de Viserta a Monistrol de Montserrat .
Després del dinar , geganters i grallers ens hem desplaçat fins a la casa de la mercè ibañez que el passat 24 de juny va complir 65 anys , els hi hem regalat un ram de flors i una placa que recorda el seu aniversari , la mercè molt emocionada ha donat les gracies a tots , però la cosa no ha acabat aquí doncs els grallers han ofert diverses peces del seu repertori i seguidament s´ha fet un brindis amb cava.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada