Una tempesta deixa sense llum a tresmil usuaris a Moià

La direcció General de Protecció Civil manté l´alerta d´Inuncat a Tot Catalunya per la nit de dimecres a Dijous

Un llamp ha provocat que 3149 abonats és quedessin sense llum aquesta tarda a Moià segons informa l´empresa Endesa , a hores d´ara ja s´ha restablert la xarxa elèctrica a gran part dels afectats i només estarien sense llum una vintena de clients .

D´altra banda, La direcció General de Protecció Civil manté l´alerta per el pla inuncat des de les 20 hores d´aquest dimecres a tot Catalunya , per plujes que poden caure en qualsevol moment , aquesta mateixa nit ja queia una important tempesta a la comarca d´Osona .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada