Membres de Protecció Civil de Castellbell, a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Manresa.

Alguns membres de Protecció Civil de Castellbell i el Vilar, es van desplaçar fa uns dies a la caserna que aquest cos policial te a la capital del Bages. Desprès de visitar totes les instal·lacions: despatxos de denuncies, laboratori i sala d’investigació científica, sala de brífing, magatzem de material, garjoles de detinguts, habitació de rodes de reconeixements, sala de fotografies i empremtes dactilars, àrea d’investigació de delictes, zona d’aparcaments (de cotxes, motos i furgonetes), etc.

També es va visitar la sala de comandament on es coordinen tots els efectius policials de la Regió Central (Bages, Berguedà, Osona, Anoia i Solsonès), s’atenen les trucades telefòniques i els avisos d’emergència del 112 i totes les emissores de radio, així com de transit. Desprès de la visita, es va rebre informació del funcionament i de com esta estructurat el cos policial català, alhora que es van establir recomanacions i vincles de col·laboració i actuació en serveis de Protecció Civil i Mossos-Policia Local.

Per acabar la jornada, un caporal i un sotsinspector (cap de torn en aquell moment) van respondre dubtes i preguntes efectuades per part dels voluntaris/es municipals de P.C. de Castellbell.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada