Membres de Protecció Civil de Castellbell, a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Manresa.

Alguns membres de Protecció Civil de Castellbell i el Vilar, es van desplaçar fa uns dies a la caserna que aquest cos policial te a la capital del Bages. Desprès de visitar totes les instal·lacions: despatxos de denuncies, laboratori i sala d’investigació científica, sala de brífing, magatzem de material, garjoles de detinguts, habitació de rodes de reconeixements, sala de fotografies i empremtes dactilars, àrea d’investigació de delictes, zona d’aparcaments (de cotxes, motos i furgonetes), etc.

També es va visitar la sala de comandament on es coordinen tots els efectius policials de la Regió Central (Bages, Berguedà, Osona, Anoia i Solsonès), s’atenen les trucades telefòniques i els avisos d’emergència del 112 i totes les emissores de radio, així com de transit. Desprès de la visita, es va rebre informació del funcionament i de com esta estructurat el cos policial català, alhora que es van establir recomanacions i vincles de col·laboració i actuació en serveis de Protecció Civil i Mossos-Policia Local.

Per acabar la jornada, un caporal i un sotsinspector (cap de torn en aquell moment) van respondre dubtes i preguntes efectuades per part dels voluntaris/es municipals de P.C. de Castellbell.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada