Monistrol de Montserrat viu l´apretiu de la seva Festa major

Aquest cap de setmana , Monistrol de Montserrat ha viscut l´aperitiu del que serà la Festa Major de la vila monistrolenca , per començar el passat divendres l’Orfeó Monistrolenc va fer una xerrada a l’església de Sant Pere amb motiu del primer centenari del cor, la xerrada es parlava sobre : Retrospectiva del món coral a Catalunya “ a càrrec de el pare Daniel Codina i Giol Monjo de Montserrat, amb la participació de la soprano Queralt Aymerich i de la teclista Mariona Casellas .
Dissabte a la tarda es va iniciar les tradicionals 24 Hores de Futbol sala amb la participació de 8 equips , amb molta assistència de públic i molts bons partits a totes hores , la final la van disputar Marbres Yemagray que va golejar per 5 -0 a Perruqueria Styl

16:30 1er.- 4art Semifinal Yemagray, 3 Teif, 2

17’00 2òn- 3er. Semifinal ferreteria, 0 Styl 2

17:50 3 i 4 Lloc Teif, 1 ferreteria 2
18:30 Final Yemagray 5 Styl 0

Equip menys golejat…..Perruqueria Styl
màxim golejador, Marc Centellas de marbres Yemagray
Classificació , Marbres Yemagray, Perruqueria Styl, Ferreteria Monistrol
Teif, Lladurs, Castellbell, supermercats Suma

Al vespre al barri monistrolenc Cap de Bou es van celebrar les seves festes amb una fideua popular amb prop de dues centes persones que s´ho van passar molt be i amb ball amenitzat per UN TU TRI , Dimarts arrenquen de manera oficial la Festa Major de Monistrol amb molts actes per a tothom .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada