Detinguts dos santvcentints per robar material a una empresa de Sant Vicenç de Castellet

Foto :Mossos

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir dimecres passat a dos veïns de Sant Vicenç de Castellet (Bages), de 32 i 24 anys d’edat i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. Els fets van passar dimecres a la nit al carrer Raval Nou de Sant Vicenç de Castellet. Una patrulla no logotipada de mossos, que realitzava control preventiu per la localitat, va aturar un vehicle que sortia d’un camí proper.
A l’interior del portaequipatges van trobar un motor elèctric, un soldador elèctric, 100 metres de cable telefònic, 9 caixes d’accessoris de griferia, gran quantitat de colzes de coure i llautó i material divers d’electricitat.Poc després, i amb la col·laboració de la policia local de la població, es va esbrinar que el material l’havien sostret la mateixa nit de l’interior d’una empresa local.

Els detinguts, amb antecedents, van passar dijous a disposició del jutjat de guàrdia en funcions d’instrucció de Manresa.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada