5 de juny de 2020

D´aquí i d´alla tanca les vesprades al Vilar amb èxit de participació

Fa un any per aquestes dates , el barri del Vilar , va viure la primera edició de “ les vesprades al Vilar “ , vist l’èxit de l´any passat enguany s´ha repetit nova edició que va començar el passat 28 de Juny i va acabar ahir divendres a la nit amb el grup local de Castellbell i el Vilar ( d´aquí i d´allà ).
Des de la organització es va mostrar molt satisfeta per aquesta edició de les vesprades , que malgrat la situació que vivim , ha estat un bon èxit en quant a assistència de públic i també perquè en els tres concerts que s´han fet el temps ha acompanyat , també van agrair a l´ajuntament i als forns de pa que han col•laborat per portar les coques . finalment un agraïment als músics que van actuar en els tres concerts que van actuar sense ànim de lucre i poder participar en una vetllada nocturna al Mas del puig al Vilar .


Ahir va ser el darrer concert , i com ja em dit van actuar els d´Aquí i d´allà una formació castellvilarenca , que va néixer fa tots junts un any en aquestes vesprades , en un any ja recorren pel territori amb un reguitzell de cançons que fa que el públic també h participi a les ballades , com un dia de festa major .
A ritme de folk , els d´aquí i d´allà van amenitzar amb cançons conegudes del nostre país i van poder amenitzar al públic per poder passar una nit agradable de música . sembla doncs que és consolida aquest festival de música al municipi ja es prepara una nova edició de cara a l´any vinent .

Vesprades al Vilar
Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

One thought on “D´aquí i d´alla tanca les vesprades al Vilar amb èxit de participació

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: