D´aquí i d´alla tanca les vesprades al Vilar amb èxit de participació

Fa un any per aquestes dates , el barri del Vilar , va viure la primera edició de “ les vesprades al Vilar “ , vist l’èxit de l´any passat enguany s´ha repetit nova edició que va començar el passat 28 de Juny i va acabar ahir divendres a la nit amb el grup local de Castellbell i el Vilar ( d´aquí i d´allà ).
Des de la organització es va mostrar molt satisfeta per aquesta edició de les vesprades , que malgrat la situació que vivim , ha estat un bon èxit en quant a assistència de públic i també perquè en els tres concerts que s´han fet el temps ha acompanyat , també van agrair a l´ajuntament i als forns de pa que han col•laborat per portar les coques . finalment un agraïment als músics que van actuar en els tres concerts que van actuar sense ànim de lucre i poder participar en una vetllada nocturna al Mas del puig al Vilar .


Ahir va ser el darrer concert , i com ja em dit van actuar els d´Aquí i d´allà una formació castellvilarenca , que va néixer fa tots junts un any en aquestes vesprades , en un any ja recorren pel territori amb un reguitzell de cançons que fa que el públic també h participi a les ballades , com un dia de festa major .
A ritme de folk , els d´aquí i d´allà van amenitzar amb cançons conegudes del nostre país i van poder amenitzar al públic per poder passar una nit agradable de música . sembla doncs que és consolida aquest festival de música al municipi ja es prepara una nova edició de cara a l´any vinent .

Vesprades al Vilar
No votes yet.
Please wait...

One Reply to “D´aquí i d´alla tanca les vesprades al Vilar amb èxit de participació”

  1. UN CONCERT MOLT AGRADABLE D’ESCOLTAR EN UN ENTORN PRIVILEGIAT

    No votes yet.
    Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada