L´ajuntament de Castellbell i el Vilar incorpora l´escut al nou accés a l´OAC

La nova porta d´acces a l´OAC de l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar .

Des de fa unes setmanes , l´Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha creat un nou accés cap a l´edifici consistorial, es tracta d´ un accés que s´ha fet just a les oficines d´atenció a la ciutadania ( on antigament havia estat l´emissora de ràdio ) aquest nou accés s´ha fet principalment perquè la ciutadania ho tingui més fàcil alhora d´entrar a l´edifici municipal, ja que fins fa poc , eren molts que pujaven per la porta principal . bé per descuit o bé per desconeixement , s´adreçaven a les oficines del pis superior , en lloc de l´OAC on han de fer els corresponents tràmits .
Per fer aquest canvi , s´ha canviat la porta de ferro per una de vidre que s´obra de manera automatitzada , després d´un dies en que es podia veure la oficina de l´OAC , aquest dimecres han posat el nou escut i la llegenda de Ajuntament de Castellbell i el Vilar al nou accés , amb la qual cosa ara ja sabran per on anar i evitar al mateix temps embolics innecessaris.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada