Detinguts per robar ferralla a Sant Fruitos de Bages

Agents del Cos de Mossos d’ Esquadra juntament amb la Policia de Sant Fruitós del Bages van detenir el passat 30 de juliol de 2013 a tres homes de nacionalitat romanesa, veïns del Prat del Llobregat, d’ edats compreses entre 18 i 21 anys com a presumptes autors d’ un robatori amb força en una empresa

El fets van passar dimarts passat pels voltants de les 9 del matí quan una patrulla de la Policia Local de Sant Fruitós del Bages va observar als tres detinguts corrents per l’ interior del recinte d’una empresa situada al camí del cementiri de la població.Amb l’ ajuda dels Mossos es van identificar aquestes persones. Portaven diverses eines per tal cometre l’ il·lícit i es desplaçaven amb un vehicle que portaven carregat de ferralla. Els agents van detenir les tres persones per robatori amb força.

Els tres joves, amb antecedents per fets similars, van passar a disposició del Jutjat d’ Instrucció en funcions de Guàrdia de Manresa, el qual es va deixar en llibertat amb càrrecs.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada