Retiren a Castellbell els cartells dels plans E anomenats plans zapateressos

El 2007 , es va iniciar la greu crisi econòmica global que , que en el nostre cas ve derivat per la bombolla Inmobiliaria , llavors el Govern de Jose luis Rodriguez Zapatero , va dissenyar un pla el 2009 , per estimular , l´economia els anomenats plans E o també coneguts com “zapaterassos ” .
A Castellbell i el Vilar , el govern municipal de la passada legislatura , va demanar ajuts per aquests plans i que consistien dels següents arranjaments : pavimentació del accés al pont de l´entrada fabrica de la Bauma, pavimentació accés al camp de futbol de la Bauma , arranjament accés Piscines i plaça Esteve Bisosca, Arranjament taula escènica dels casinos Borras i Burés , arranjament carrer sense nóm , entre altres. A aquests arranjaments s´ els van posar un cartell metàl·lic gegant a cada lloc on es van fer les pertinents obres .

Tot i que el pla pretenia crear llocs de treball, no va ser efectiu , ens al contrari van perjudicar a molts ajuntaments , que amb els suposats brots verds van confiar que aquestes ajudes podrien resoldre el problema. Aquesta setmana els cartells han estat retirats dels respectius llocs , probablement perquè els brots verds trigaran molts anys en sortir .

No votes yet.
Please wait...

One Reply to “Retiren a Castellbell els cartells dels plans E anomenats plans zapateressos”

  1. Reblogged this on Coses de l'Economia i l'Empresa.

    No votes yet.
    Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada