Mor ofegada a una platja de Vilanova i la Geltru una veina de sant Vicenç de Castellet

Una veïna de Sant Vicenç de Castellet Beatriz HP de 52 anys , ha mort ofegada aquesta tarda als voltants de 2/4 de 4 de la tarda a la platja Ribes Roges situat al passeig marítim d´aquesta localitat del Garraf , Segons informa el CECAT de la Direcció General de Protecció Civil , una persona hauria alertat als socorristes de que hi havia una dona dins de l´aigua amb problemes, un cop se li ha tret de l´aigua semi-inconscient , se li ha realitzat les maniobres de reanimació .
Dues Ambulàncies del Sistema d´Emergències Mediques (SEM ) s´hi ha desplaçat , els professionals sanitaris també han fet les maniobres de reanimació que han resultat infructuoses. El marit de la víctima ha hagut de ser atès per nervis i angoixa.
Al lloc dels fets, a part del personal sanitari i dels socorristes també s´han desplaçat 3 unitats dels Mossos d´Esquadra i agents de la Policia Local, A la platja hi havia hissada la bandera verda i a més comptava amb vigilància de primers auxilis , amb aquesta ja son 13 les persones mortes ofegades a la platja aquest any . Protecció Civil recomana la importància de les normes de bany i del color de les banderes, així com també de les indicacions dels socorristes , si observeu alguna persona amb dificultats dins de l´aigua cal avisar al socorrista mes proper o truqueu al 112 , també es recomana no llançar-se a rescatar a ningú si no sou expert en rescat aquàtic.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada