Els castellvilarencs podran fer fotos aquesta FM per al concurs de fotogràfia

Abans de iniciar els actes de la festa major , als volts de les set de la tarda , es va fer a la sala de plens de l´Ajuntament de Castellbell , la presentació de les exposicions de fotografia i també la de pintura ràpida .
L´Alcaldessa Montse Badia , va explicar que aquestes exposicions , faran que els Castellvilarencs siguin molt participatius, en quant al de fotografia que és farà als volts de l´onze de setembre , el concurs es fa durant la festa major on tothom podrà fer fotos dels actes i alhora participar .
El de pintura rapida es una iniciativa que recupera l´esperit d´aquelles festes majors d´abans , on els participants podran fer un dibuix el temps mes breu possible , a cada participant se li va donar un cartrolina per fer els seus dibuixos i també les bases del concurs .
A l´acte hi va assistir també el regidor de Cultura Ferran Valdes .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada