Sherpah “enamora ” la nit jove a Castellbell i el Vilar

La nit jove va ser intensament llarga ple de emocions i de retrobaments, feia anys que els sherpah no actuaven a Castellbell i el Vilar amb el Jordi Beneitez al capdavant , ahir dimecres el concert va aplegar no nomes joves i no tant joves que van gaudir de les cançons de la formació bagenca .
Aquests van cantar cançons del seu repertori que va agradar molt als assistents , fins i tot van tenir unes convidades molt especials , les de l´associació Andaluza que va fer un ball en una d´aquestes cançons .
Després de l´actuació dels sherpah , va actuar el Dejeei Oscar Nadal que va punxar més musica a altes hores de la matinada per això es festa major .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada