Francesc Riera guanyador de la simultània d´escacs FM de Castellbell i el Vilar

Aquest divendres 16 d´agost al matí s´ha celebrat , la simultània d´escacs que a anat a càrrec del mestre De la Riva Aguado i s´han presentat només 5 oponents , que durant dues hores han compartit amb el mestre , les arts i estratègies d´aquest esport molt reflexiu i que no dona cap marge d´error com són els escacs .

El guanyador ha estat en Francesc Riera , en segon lloc Adrià Casas i en tercer lloc Javier Maceda, en acabar la partida , el regidor de Cultura Ferran Valdes i el d´esport Luís Martínez , han ofert un record de la seva participació al mestre De la Riva Aguado .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada