01/06/2020

LLuida Nit del Correfoc a Castellbell i el Vilar

El correfoc que es va fer aquest dijous al vespre pels carrers principals del Borràs va ser molt lluïda i també participativa, “ Els Tronats “ de Monistrol de Montserrat van posar la màgia del foc i el misteri d´una nit serena i amb el testimoni de la llunya en quart creixent .
Enguany els Tronats monistrolenca van col•locar unes cascades de foc per diversos punts del carrer ,. Cosa que va sorprendre a tothom i els mes agosarats es van atrevir endinsar-se sota les guspires . Davant de l´Ajuntament , la cascada i el tro final va ser molt intens , perceptible per tot el carrer ,
Els tronats van seguir la cercavila de foc fins al poliesportiu .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: