Visita guiada a la torre del amo de la fabrca tèxtil de la bauma

Un centenar de persones , van visitar aquest dijous . les instal•lacions industrial de la antiga fabrica tèxtil de la Bauma , on va fer una visita guiada per veure tota la seva construcció i la seva arquitectura.
Aquesta empresa fundada per els industrial Roca i Llubià per allà el 1858, es una de les fabriques tèxtils del modernisme que és conserva avui dia , després de comprar els terrenys dels abadals i el xiviró per obtenir energia amb l´aigua del riu Llobregat . Agustí Soler i March , que va dissenyar l’església modernista de la Bauma “ la sagrada Família “ va ser l´encarregat també de la construcció de la Torre del amo .
Els visitants van contemplar la magnifica joia arquitectònica de Soler i Mach i van poder escoltar a través dels historiadors locals, de la historia no nomes de la construcció d´aquesta fabrica i la seva torre , si no que també la del barri.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada