El ball jove pendent del radar meteorològic

El ball de la segona nit jove d´aquesta festa Major , va estar en suspens durant tota la nit si es feia o no es feia , degut als fenòmens meteorològics que es presentava en aquells moments , des de primeres hores de la nit , en cap moment es va decidir suspendre ni traslladar la festa al poliesportiu i en el suposat cas que hagués plogut s’hagués ajornat el ball .

Es va fer un seguiment del temps minut a minut a través del radar de meteocat per tal de estudiar la situació , finalment el ball es va fer tot i que queien quatre gotellades i la gent va poder ballar en mig de la fina pluja que queia .


El Dj Jordi Ros va poder delectar al públic amb tota mena de musica fins a altes hores de la matinada i sense incidència alguna .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada