El Cerca tapes es consolida com una festa mes de la FM de Castellbell i el Vilar


La Fm de Castellbell i el Vilar va arribar aquest divendres 16 d´agost al seu equador de les festes, cap a les 8 del vespre al carrer principal del Borràs es va fer el cerca tapes que tant èxit va tenir a la Festa Major de l´Any passat i que aquest any s´ha volgut repetit i sembla que es consolida com un acte mes de la FM.
El Cerca tapes consisteix en que els bars del Borràs ofereixen les seves tapes a un preu de 9 euros , entregant el tiquet al establiment on es oferien , et donaven una tapa , també va servir perquè al carrer es posessin taules per sopar tot i el temps que feia que en cap moment va ploure i tothom va estar més pendent del cel en veure llamps des de la llunyania .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada