La Rosaleda ofereix una selecta nit de ball de FM a Castellbell i el Vilar

El Ball de la Festa Major , acostuma a ser sempre , el ball de gala del poble , no es perquè se’n vagui arreglats , si no perquè sempre es convida a familiars i a amics a passar una gran vetllada de ball, sempre va acompanyada d´una orquestra de renom i prestigi i fa que la festa sigui encara molt viva .
Aquest ball de FM , a Castellbell i el Vilar se celebra segons quins dies de la festa major , a vegades la vetlla del 15 , el mateix dia o bé fins i tot el dia següent . Al poble enguany s´ha fet en dissabte 17 i es un dissabte un dia en el que com em comentat al principi es una bona data per convidar a amics i familiars i també a gent dels nostres voltants.


L´orquestra d´enguany ha estat la bagenca “ Orquestra Rosaleda “ que ja hi va actuar l´any passat , una de les orquestres de renom i prestigi a Catalunya junt amb altres , aquesta orquestra va delectar al públic amb molt bona musica ballable acompanyat de tres veus boniques que encara van fer més especial el ball .
A més el temps va acompanyar i era un moment preciós per ballar.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada