La Rosaleda ofereix una selecta nit de ball de FM a Castellbell i el Vilar

El Ball de la Festa Major , acostuma a ser sempre , el ball de gala del poble , no es perquè se’n vagui arreglats , si no perquè sempre es convida a familiars i a amics a passar una gran vetllada de ball, sempre va acompanyada d´una orquestra de renom i prestigi i fa que la festa sigui encara molt viva .
Aquest ball de FM , a Castellbell i el Vilar se celebra segons quins dies de la festa major , a vegades la vetlla del 15 , el mateix dia o bé fins i tot el dia següent . Al poble enguany s´ha fet en dissabte 17 i es un dissabte un dia en el que com em comentat al principi es una bona data per convidar a amics i familiars i també a gent dels nostres voltants.


L´orquestra d´enguany ha estat la bagenca “ Orquestra Rosaleda “ que ja hi va actuar l´any passat , una de les orquestres de renom i prestigi a Catalunya junt amb altres , aquesta orquestra va delectar al públic amb molt bona musica ballable acompanyat de tres veus boniques que encara van fer més especial el ball .
A més el temps va acompanyar i era un moment preciós per ballar.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada