L´orquestra Rosaleda delecta amb cançons de sempre al concert de FM de Castellbell i el Vilar

Com a totes les Festes Majors , el dia central de la festa hi ha la tradició de celebrar-se a mitja tarda el concert i a la nit el Ball a càrrec d´una gran orquestra, en el cas del nostre poble aquest dissabte l´orquestra Rosaleda va delectar a la tarda als assistents d´un gran concert amb magnifiques cançons .
El concert estava dividit en tres parts sarsuela, cançons de tots els temps i cançons catalanes que va tancar amb l´himne de la senyera . no va faltar el Batallador , un homenatge a Witney Houston “I Will Always Love You “ entre altres , en quant a les catalanes les conegudes sardanes l’Empordà , la moreneta ( un homenatge a la nostra cançó i la Mare popularitzada per el cantant català Dyango .
El concert va acabar amb la coneguda peça de la traviatta “ el brindis “ amb una calorosa ovació dels assistents .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada