Petits i grans es remullen al correaigua a Castellbell i el Vilar

La darrera jornada de la FM a Castellbell i el Vilar ha començat amb bones sensacions , una jornada molt aventurera , amb el corre aigua al carrer Joaquim borràs i fins a la avinguda de l´esport , ha esdevingut una matinal passada per aigua .
Gràcies als voluntaris dels ADF i dels membres de la Colla Gegantera i Grallera de Castellbell i el Vilar , han remullat a tothom que es trobava pel carrer , el corre aigua ha estat una experiència fantàstica però per alguns han trobat l’essència de l’edició de l´any passat , es a dir encara volien mes aigua .
La prova finalñ ha consistit en passar per uns obstacles de rodes plenes d´aigua , un passadís amb gel ( champú ) i enfarinant a tothom i finalment superar una bola inflable que feia de pendól .

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada