Tot a punt per al Festival internacional cant coral Catalunya centre a Castellbell i el Vilar

Castellbell i el Vilar , viurà a partir d´aquest dimecres 4 dies de cant coral amb el tradicional Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre que enguany se celebra la 38 edició .
El festival arriba en un moment delicat per la economia , Els organitzadors La Capella de Música Burés i la Polifònica de Puig-reig , han buscat formules més econòmiques per atraure a un públic fidel que cada any assisteix a aquest certament que es celebra a Castellbell i el Vilar i a Puig-reig respectivament .

Castellbell obrirà el festival amb el cor Afrikiyo de Senegal , no es pas la primera vegada que un cor senegalès visita la població del Bages Sud , doncs per el públic cors vinguts de països exòtics com africans o de la mateixa Asia , són garantia d’èxit, per les seves cançons .

Dijous actuarà el Cor Voiceland de Sofia ( Bulgària ) i divendres el Quartet Ensemble Nosense de Paris ( França ) , dissabte al migdia a la plaça Lluís companys hi haurà la recepció de les corals participants a les autoritats municipals , seguidament hi haurà una mostra de cultura local .
Tots els concerts al Burés es faran a 2/4 de 10 del vespre , mentre que el concert de cloenda del dissabte 7 de setembre serà a les 9 del vespre .

Podeu consultar el programà aquí FICCCC 2013

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada