El cor Voiceland amb veus de música pop

La segona Jornada de la 34ena edició del Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre a Castellbell i el Vilar . ha estat un gran concert dedicat a la música pop cançons arranjades per el propi sextet , que ha agradat al públic assistent ( més de mitja entrada ) per les seves no només boniques cançons si no que també per les veus.


A la primera part , el sextet ha interpretat cançons com Don´t Worry Be Happy; Can´t by me Love.; All You need is love; Down to the river; Dive; Moret han words Chili con cane;home ; I´m a traint; Grace Kelly .
A la segona part Rolling in the deep; It´s my life; Boze; Try(pink) De me Skeftesai; Ain ´t no Sushine; I´m yours; Michael Jackson Medley ; Magalenha .
Al final del concert el president de la Capella ha entregat un record a la coral participant.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada